Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Bryndza Robert - 03 Propast smrti - Kate Marshallova (Martin Stransky)2021(10h20m) =85% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Bryndza Robert - 03 Propast smrti - Kate Marshallova  (Martin Stransky)2021(10h20m) =85% Názov:Bryndza Robert - 03 Propast smrti - Kate Marshallova (Martin Stransky)2021(10h20m) =85% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:579.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-12-18 Peerov:7 (Seed: 7, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    UKÁZKA





    Robert Bryndza

    ????????????????????????????
    —\_(?._/—....—\_(?._/—

    Propast smrti

    čas: (10h20m) L.P 2021
    účinkují: (Martin Stránský)










    Robert Bryndza (* 1979, Lowestoft) je britský spisovatel a scenárista žijící na Slovensku. Je známý jako autor detektivek, ovšem v jeho činnosti lze najít i sérii romantických komedií.
    Začal psát ve svých 13 letech, kdy mu rodiče k Vánocům koupili psací stroj. Vystudoval ale herectví na Guilford School of Acting v Londýně, ve kterém ale později nenašel uplatnění, a tak si vyzkoušel napsat divadelní hru s názvem Branko & Branka. Jelikož v roce 2007 uspěla na divadelním festivalu v Edinburghu, rozhodl se psaní věnovat profesionálně. Než se mu ale podařilo se svými díly prorazit, působil jako herec v Los Angeles, kde poznal svého současného manžela, Slováka Jána Bryndzu, který pracoval jako vizážista u filmu a jehož příjmení přijal.
    První autorovou kniha E-maily Coco Pinchardové vyšla v roce 2013; jedná se o romantickou komedii, která měla čtyři pokračování. S Jánem Bryndzou napsal satiru na život v Hollywoodu, kterou pojmenoval Mrcha Hollywood. V tomto díle čerpali ze svých zážitků z pobytu v tomto místě, zejména ze svých pracovních pozic herce a vizážisty. Později, znovu sám, sepsal ještě jeden romantický román Ten pravý a ta pravá.
    Přestože se svými díly s romantickým nádechem dostal do povědomí čtenářů, jeho snem bylo vydat thriller s hlavní postavou detektiva šéfinspektora Eriky Fosterové. To se podařilo v roce 2016, kdy vyšel první titul Dívka v ledu. Toho se za dva roky prodaly více než 2 miliony výtisků a mimo jiné byl označen jako The Wall Street Journal nebo USA Today bestseller a práva byla prodána do dvaceti devíti jazyků. I pokračování Noční lov, Temné hlubiny, Do posledního dechu, Chladnokrevně a Smrtící tajnosti se drží na předních příčkách prodávaných knih. V těchto dílech autor často čerpá ze svých zkušeností. Například příběh knihy Noční lov je inspirován skutečností a odehrává se v místech Londýna, ve kterých autor žil přes deset let. Zajímavostí pak je, že hlavní postava sice žije ve Velké Británii, ale má slovenské kořeny. Detektivky Roberta Bryndzy vydává v češtině nakladatelství Grada Publishing, a.s. pod značkou Cosmopolis
    Soukromá detektivní kancelář Kate Marshallové a Tristana Harpera má svůj první velký případ. Před dvanácti lety odhalila novinářka Joanna Duncanová politický skandál a poté záhadně zmizela. Většina lidí už zapomněla, jen Joannina matka stále po své dceři pátrá.

    Kate a Tristan vycházejí při svém vyšetřování z Joanniných složek a poznámek a jdou krok za krokem po jejích stopách. Mezi jejími osobními věcmi odhalí Kate jména dvou mladých mužů, kteří také zmizeli.

    Když pospojuje poslední dny těchto tří pohřešovaných lidí, Kate si uvědomí, že Joanna pravděpodobně narazila na něco mnohem zlověstnějšího, než by kohokoliv napadlo: sériového vraha...

    Nový thriller Roberta Bryndzy vám ukáže, jak hluboká může být PROPAST SMRTI.


    Série: Kate Marshallová 3.
    Žánr: Literatura světová, Detektivky, krimi
    Vydáno: 2021, Cosmopolis
    Originální název: Darkness Falls, 2021
    Počet stran: 355
    Jazyk vydání: český
    Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem
    ISBN: 978-80-271-2899-0


    Formát : MP3
    Bit rate                                     : 128 kb/s
    Kanál(y)                                    : 2 kanály
    Sampling rate                            : 44,1 kHz









    Hebrejec, pohee, orlov, hudrbica, FeNix_19, milan159, pepa49, Threadt, wlkmil, haseki, ENDY726, kolozim, offside, eduard33, Tondik2, startyk, roty, bororo1975, pisos, spicnik190901, JB2020, topinka, mihla, adminsys32, Jumanji1975, Jablonka, CornelSulla, SannyS2, primus, patmo, Hippies, myshos66, sumakbur, Hurvajsj, lutherkyx, Dan_Dvor, josefovic, Domovnas,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    primus
    Ratio 15.68

    Member+

    25/09/2023 11.29.51
    Nebyla by audio kniha od Bryndzy - Ďáblova cesta ? Nemohu ji nikde najít... Předem díky za upload...


    --------------
    >> 25/09/2023 12.57.36
    UPLOADER:
    Nemám ji


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.274 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 02:32
    sql

    TOPlist